Vi tilbyder / Træfældning
Topbeskæring.dk-træfældning

Træfældning

Hos topbeskæring.dk bruger vi kun faguddannet og profesionele træfælder. Vi udfører alle former for træfældning og topkapning til nogle af markedet billigste priser.
Træfældning/træbeskæring af vanskelige træer
Vi påtager os hyppigt træfældning af træer med særlige risici. Det kunne dreje sig om træer ved elledninger eller om træer, der hælder over mod et hus.Der er løsninger på selv de mest umulige situationer.
 
Simpel træfældning
vis der er plads til at træet kan lægges ned i sin helhed, fældes træet på roden. Træet kan styres til at falde inden for en vinkel på +/- 3 grader.
 
For simpel træfældning gælder faste billige priser klik her!
 
Opkiling
Hvis træet hælder svagt anvendes kiler, for at tvinge det til at falde i den ønskede retning.
 
Indtrækning
Hvis træet hælder kraftigt, og der kan etableres et egnet forankringspunkt, anvendes et spil (reb- eller stålwirespil med en trækkapacitet op til 5 ton) til at trække træet i den ønskede retning.
 
Topkapning/sektionsfældning
Hvis der ikke er plads til at træet kan fældes på roden, skæres det ned i sektioner, ved at klatre op i træets krone med brug af rebklatrings-teknikker(topkapning).
 
Nedfiring
Hvis det ikke er muligt at lade større grene falde til jorden (de kan f.eks. forvolde skade på tage eller andre genstande), kan grenene fires kontrolleret ned på jorden ved brug af reb. Denne teknik er mere arbejdskrævende, og kræver desuden en yderligere "jordmand" til at styre nedfiringen.
 
Nedfiring via rebbane
Hvis der under træets krone findes fx bygninger, kan det blive nødvendigt at foretage nedfiring af større grene og stammestykker via en rebbaneteknik, så de dermed lander et stykke fra træet.Hvis der ikke er plads til at træet kan fældes på roden, skæres det ned i sektioner, ved at klatre op i træets krone med brug af rebklatrings-teknikker.
 
Træfældning/træbeskæring af vanskelige træer
Vi påtager os hyppigt fældning af træer med særlige risici. Det kunne dreje sig om træer ved elledninger eller om træer, der hælder over mod et hus.Der er løsninger på selv de mest umulige situationer.
 
Få en god pris på din opgave klik her!
Træfældning, Topkapning, Træbeskæring og anden Træpleje udføres i Nordsjælland, i Hovedstaden til fornuftige priser Gratis tilbud og rådgivning: 21135191
 
Generelt om Topbeskæring.dk
 
Med udgangspunkt fra Frederiksberg og buresø, udfører Topbeskæring.dk professionel og sikker træfældning og træbeskæring i hele Nordsjælland, København, region Hovedstaden. Vi har specialiseret os i alle former for træfældning, beskæring og træpleje og vi arbejder professionelt indenfor området. • Vi er uddannet fra skovskolen i Nødebo. Og har mange års erfaring i brug af kædesav i skov, såvel som i have. • Uddannelse og erfaring er din garanti for en sikker fældning/beskæring og korrekt håndtering af tunge stammer. • Vi er naturligvis forsikret. • Topbeskæring.dk bruger kun miljøbenzin og biologisk olie på kædesaven. • Vi holder os fagligt ajour med de nyeste teknikker og metoder. • Hjælp til med oprydning og spar penge. Du kan helt eller delvis selv står for oprydningen. • Vi udfører opgave for private haveejere, for virksomheder, ejendomme, grundejerforeninger og det offentlige. • Vi tager også gerne i mod specielle opgaver og udfordringer, som vi har løst mange af i løbet af årene. Eks. Oprydning efter Stormfald/væltet træer. Fældning af Rådne og Døde træer.
Alternative søgeord for dette site: træ fældning, trafældning, træfælning, træfæling, trafælding, træfeldning Træfældning Allerød - Træfældning Hillerød - Træfældning Birkerød - Træfældning Lillerød - Træfældning Lynge - Træfældning Gørløse - Træfældning Lyngby - Træfældning Virum - Træfældning Holte - Træfældning Frederikssund - Træfældning Farum - Træfældning Værløse - Træfældning Skovlunde - Træfældning Nordsjælland - Træfældning Hvidovre.
Damm & co Topbeskaering.dk | CVR: 26089743 | Jyllandsvej 8, Frederiksberg - Danmark | Tlf.: 21135191 | topbeskaering@gmail.com