Vi tilbyder / Træbeskæring
Topbeskæring.dk-træbeskæring før
Topbeskæring.dk-træbeskæring efter

Træbeskæring

Skal I have træbeskæring eller styning af jeres træer, så er topbeskæring.dk det rette valg.

Vi har stor erfaring i træbeskæring og topbeskæring af alle typer af træer.

Træbeskæring/ topbeskæring

foregår typisk ved klatring i træet (topkapning) med brug af håndsav eller topkapper motorsav. Træbeskæring af mindre træer(typisk frugttræer) kan evt. foregå fra jorden ved brug af håndsav og grensaks. Beskæringen udføres typisk som:
 

Kronereduktion

Reduktion af trækronens størrelse for at træet "synes" mindre. Fritskæring Beskæring af enkelte grene der berører eller overhænger bygninger m.v.
 

Udtynding

Udtynding af en andel af en trækrones grene, for at give det et "lettere" udtryk, og tillade mere lys at passere igennem kronen.
 

Foryngelsesbeskæring (primært frugttræer)

Udtynding, hvor det primære formål er at få træet til at sætte større frugter og danne nye frugtbærende grene. For at få det bedste resultat bør foryngelsesbeskæring foretages af flere omgange (år).
 
Af hensyn til træets sundhed, bør beskæringer foretages i perioden maj - oktober. Visse træsorter egner sig ikke særligt godt til beskæring! Grantræer, thuja og cypress kan opstammes, men hvis et grantræ topbeskæres, vil det tage et par år før der dannes flere nye toppe, hvilket giver grantræet et "alternativt" udseende.
Træfældning, Topkapning, Træbeskæring og anden Træpleje udføres i Nordsjælland, i Hovedstaden til fornuftige priser Gratis tilbud og rådgivning: 21135191
 
Generelt om Topbeskæring.dk
 
Med udgangspunkt fra Frederiksberg og buresø, udfører Topbeskæring.dk professionel og sikker træfældning og træbeskæring i hele Nordsjælland, København, region Hovedstaden. Vi har specialiseret os i alle former for træfældning, beskæring og træpleje og vi arbejder professionelt indenfor området. • Vi er uddannet fra skovskolen i Nødebo. Og har mange års erfaring i brug af kædesav i skov, såvel som i have. • Uddannelse og erfaring er din garanti for en sikker fældning/beskæring og korrekt håndtering af tunge stammer. • Vi er naturligvis forsikret. • Topbeskæring.dk bruger kun miljøbenzin og biologisk olie på kædesaven. • Vi holder os fagligt ajour med de nyeste teknikker og metoder. • Hjælp til med oprydning og spar penge. Du kan helt eller delvis selv står for oprydningen. • Vi udfører opgave for private haveejere, for virksomheder, ejendomme, grundejerforeninger og det offentlige. • Vi tager også gerne i mod specielle opgaver og udfordringer, som vi har løst mange af i løbet af årene. Eks. Oprydning efter Stormfald/væltet træer. Fældning af Rådne og Døde træer.
Alternative søgeord for dette site: træ fældning, trafældning, træfælning, træfæling, trafælding, træfeldning Træfældning Allerød - Træfældning Hillerød - Træfældning Birkerød - Træfældning Lillerød - Træfældning Lynge - Træfældning Gørløse - Træfældning Lyngby - Træfældning Virum - Træfældning Holte - Træfældning Frederikssund - Træfældning Farum - Træfældning Værløse - Træfældning Skovlunde - Træfældning Nordsjælland - Træfældning Hvidovre.
Damm & co Topbeskaering.dk | CVR: 26089743 | Jyllandsvej 8, Frederiksberg - Danmark | Tlf.: 21135191 | topbeskaering@gmail.com